Zachary Quinto heeft leren scuba duiken voor nieuwe mythes en mysteries

4 augustus 2018 Uit Door Nieuw Nieuws Redactie

Zachary Quinto leerde duiken voor zijn nieuwe mysterieshow In Search Of.

Gebaseerd op de serie van de jaren 70, die werd gehost door Leonard Nimoy, gaf In Search Of de Star Trek-ster de kans om de mythen en mysteries van de wereld te verkennen, en hij besloot een paar nieuwe talenten toe te voegen, zodat hij werkelijk verloren werelden en geheimen kon ervaren. de wereldbol.

“Ik heb geleerd duiken te duiken voor deze show en ik ben geen grote oceaanmens, dus dat is een beetje belangrijk voor mij”, vertelde hij de Amerikaanse ontbijtshow Today op vrijdag (03Aug18).

“Natuurlijk is de originele serie zo geassocieerd met mijn lieve, overleden vriend Leonard Nimoy, dus toen de gelegenheid mij werd aangeboden (om de show voor te zetten), was ik erg enthousiast over duiken, om zo te zeggen. Hij (Nimoy) was in de studio, maar ik wilde op de grond zijn.

“We waren in Australië, Griekenland, Italië, het VK, Marokko, we waren overal ter wereld, ik leerde duiken, ik ging skydiven, het was een echt avontuur voor mij en dan mag ik het publiek meenemen en verken al deze ongelooflijke verschillende mysteries. ”

Quinto verklaart ook dat de show hem meer objectief heeft gemaakt.

“Ik heb veel geleerd over journalistieke objectiviteit,” zei hij. “Gewoon luisteren naar de verhalen van mensen en soms zijn ze echt ver gezocht en het was mijn taak om hen een platform te bieden om hun verhalen te vertellen en niet om er mijn eigen overtuigingen of oordelen op te baseren.”

Nieuws delen met je vrienden