Demi Lovato

Sterren steunen Demi Lovato nadat de zanger de stilte op vermoedelijke overdosis breekt

6 augustus 2018 Uit Door Nieuw Nieuws Redactie

Jennifer Lopez en Macklemore zijn diegenen die Demi Lovato ondersteunen na het oprechte bericht van de zanger over haar vermoedelijke overdosis.

De ster werd gehospitaliseerd op 24 juli (18), nadat hij bewusteloos was gevonden in haar huis in Hollywood Hills, en is herstellende in het Cedars-Sinai Medisch Centrum in Los Angeles.

Op zondag (05Aug18) brak de Cool for the Summer-hitmaker haar zwijgen over de kwestie via Instagram.

“Ik ben altijd al transparant geweest over mijn reis met verslaving,” schreef ze. “Wat ik heb geleerd is dat deze ziekte niet iets is dat verdwijnt of vervaagt met de tijd, het is iets dat ik moet blijven overwinnen en nog niet heb gedaan.”

Ze bedankte ook haar fans voor hun steun en medische professionals voor hun inspanningen terwijl ze in het ziekenhuis werd opgenomen.

“Ik wil God bedanken dat hij me in leven heeft gehouden”, vervolgde ze. “Voor mijn fans ben ik eeuwig dankbaar voor al je liefde en steun gedurende de afgelopen week en daarna. Je positieve gedachten en gebeden hebben me geholpen om door deze moeilijke tijd te navigeren. Ik wil mijn familie, mijn team en het personeel bedanken bij Cedars-Sinai, die deze hele tijd bij mijn zij zijn geweest, zonder hen zou ik hier niet deze brief aan jullie schrijven. ‘

Verschillende beroemdheden waren snel om commentaar te geven op de boodschap van Lovato.

“Oh schat … Ik leef met je mee,” schreef Lopez.

“Liefdes Demi verzenden”, schreef Macklemore. “Ik heb vele malen teruggevallen, de herstelgemeenschap heeft me altijd weer verwelkomd met oneindige liefde en steun, altijd hier voor jou, op een dag.”

Sam Smith sloot zich ook aan bij degenen die de 25-jarige aanmoedigden.

“Mooie vrouw xx inspiratie voor miljoenen x,” zei Smith.

“Veel amor Demi,” voegde Luis Fonsi eraan toe. “Wij houden van jou.”

De zelfverzekerde zanger vierde eerder dit jaar zes jaar nuchterheid en gaf vervolgens aan haar fans toe dat ze terugvalt in het nieuwe nummer Sober, dat in juni uitkwam.

Nieuws delen met je vrienden