Shawn Mendes: ‘Ik ben niet verliefd en ik wil het nu ook niet worden’

augustus 29, 2018 0 Door de Redactie van Nieuws Online

Shawn Mendes is blij dat hij single is, volhoudend dat hij ervan overtuigd is dat daten op dit moment niet geschikt is om te doen.

De popster, die eerder dit jaar (2018) was gekoppeld aan de nieuwe verloofde van Justin Bieber, Hailey Baldwin, geeft toe dat hij momenten heeft waarop hij kijkt naar zijn leeftijdsgenoten die allemaal van hem houden en vraagt ​​zich af of hij dat ook zou moeten doen, maar beseft al snel dat hij genoeg tijd om een ​​soulmate te vinden.

“Ik ga momenteel niet met iemand uit, maar dat komt niet omdat ik geen tijd heb”, vertelt hij aan Variety. ‘Ik weet ook niet of ik met iemand uit zou gaan als ik thuis was in Pickering.

“Ik ben Amor niet tegengekomen, en ik ben het niet aan het jagen. Natuurlijk, als je al die andere artiesten en mensen in relaties ziet, denk je:” Misschien zou het leuk zijn. “Wie zou geweldig zijn voor mij?” En dat is als je je realiseert: ‘Dit is verkeerd, laat het zo zijn, ik zou op dit moment niet bij iemand horen te zijn’. ”

En hij dringt erop aan dat er genoeg liefde in zijn leven is – gewoon niet de romantische soort nu: “Ik heb fantastische ouders en ongelooflijke vrienden”, voegt hij eraan toe.

De 20-jarige In My Blood-zanger opent ook zijn succes, en spoort wannabes aan om hard aan een fanbase te werken.

“Mensen vergeten hoe belangrijk het is om te werken, fysiek in elke stad te zijn, mensen te ontmoeten, zoals in een presidentiële campagne,” zegt hij. “Ik heb niets anders dan dat geweten sinds ik 15 was, dus het is niet alsof ik op een bepaald moment heel privé was en nu moet ik open zijn. Ik ben altijd zo geweest, ik vind het niet moeilijk of ontwrichtend, en ik denk dat ik ermee akkoord ga. “