Pink verdedigt beachtrip na uitstel van concert

Pink verdedigt beachtrip na uitstel van concert

3 augustus 2018 Uit Door Nieuw Nieuws Redactie

Pink heeft zichzelf verdedigd nadat ze zich voorstelde haar kinderen naar het strand te brengen ondanks het uitstel van haar concert in Sydney wegens ziekte.

De Raise Your Glass-hitmaker zou vrijdag optreden in de Australische stad (03Aug18), maar kondigde aan dat ze de show opnieuw moest plannen omdat ze een infectie aan de bovenste luchtwegen aan het vechten was.

Ze werd later echter door paparazzi geknapt terwijl ze op een strand in Byron Bay lag met haar zeven jaar oude dochter Willow, en nadat ze online waren gepubliceerd, nam Pink naar Instagram om zichzelf uit te leggen, waarbij ze de fans benadrukte dat ze echt ziek is.

“Ik heb deze tour minutieus gepland en geprobeerd om te doen wat het beste was voor mijn kinderen, terwijl ik ook de beste en meest fysiek veeleisende en mooie show van mijn leven opzette,” schreef ze. “Deze pauze in Byron is gepland sinds 2017, als een manier om buiten het hotel en de winter te komen en wat tijd met mijn kinderen te hebben.”

Ze voegde eraan toe dat de paparazzi-foto’s niet laten zien dat ze twee keer in twee dagen naar de dokter gaan terwijl ze in Byron zijn, terwijl haar vrienden Willow entertainen terwijl ze op het strand ligt en ze een veelvoud aan medicijnen neemt, waaronder antibiotica en steroïden.

“Je kunt denken wat je wilt, het is jouw recht, maar ik heb nooit iemand uit mijn hele leven misbruikt,” ging ze verder. “Ik heb er nog nooit afstand van gedaan terwijl ik hardwerkende mensen die geld uitgeven niet respecteer om me te zien spelen. Ik heb nog nooit in één tournee gebeld, ik heb een onberispelijke staat van dienst om niet te annuleren.

“Ik doe het uiterste wat ik kan, en je kunt het geloven of niet. Ik zal iedereen morgen zien of ik beter ben of niet, en de uitgestelde show zal opnieuw worden gepland. Zoals ik al zei, het spijt me voor de echte fans die deze situatie hebben beïnvloed. “Vooruit en omhoog.”

Pink gaat de eerste van haar negen shows in Qudos Bank Arena van start als onderdeel van haar Beautiful Trauma World Tour op zaterdag.

Nieuws delen met je vrienden