Paul McCartney

Paul McCartney heeft zijn drinken teruggebracht tot één “groot glas”

23 augustus 2018 0 Door Nieuw Nieuws Redactie

Paul McCartney verminderd het drinken van sterke drank nadat hij in de jaren zeventig aan alcoholisme was ontsnapt
Paul McCartney heeft zijn drinken teruggebracht tot één “groot glas” wijn per week, en benadrukken dat opa niet kan feesten zoals hij vroeger deed.

De voormalige Beatles-ster, die nu een grootvader is van acht kinderen, vertelt Mojo-magazine dat hij na de Fab Four-splitsing in de jaren zeventig een flinkere bui beleefde en vele dagen doorbracht terwijl hij werkte aan de start van wat een zeer succesvolle solo-carrière zou worden .

Hij begint kort over zijn booze verleden op het nieuwe nummer Happy With You, waarin hij zingt: “Ik dronk te vaak / vergeet niet om naar huis te komen.”

En Macca zegt tegen Mojo: “Ik werd wel eens stoned en verspild … vooral in de periode vlak na The Beatles.” Ik was erbarmelijk en midden in deze verschrikkelijke situatie, waar iemand elk van de twee zou nemen. cent die we ooit hadden gemaakt.

“Dat was niet gemakkelijk en leidde tot een heel moeilijke tijd in mijn leven, ik heb daar zeker zelfmedicatie ondergaan en meer gedronken dan ik ooit had en waarschijnlijk meer dan ik ooit heb gehad, maar je gaat er doorheen.”

Hij is blij dat hij geen alcoholist is geworden na het kijken naar bandmaat en vriend Ringo Starr die worstelt met verslaving.

“Ik heb veel vrienden die nuchter zijn, omdat ze moeten zijn”, vertelt hij de publicatie. “Zoals Ringo, Joe Walsh, omdat ze het gewoon te ver hebben doorgevoerd.

“Toen we opgroeiden, ging iedereen naar de kroeg en dronk hij, maar meestal leek het allemaal heel grappig, maar als ik met Ringo praat, zegt hij:” Nee, als je me wodka geeft, zou ik het moeten afmaken de fles’.”

En Paul houdt vol dat het niet goed is dat een grootvader zwaar drinkt en een joint rookt: “Ik heb acht kleinkinderen”, zegt hij. ‘Ik heb geen tijd, opa kan niet zomaar in zijn fauteuil zitten met een grote doobie op en een fles tequila.’

Nieuws delen met je vrienden