Mila Kunis was ‘voorlopig’ over het opnemen tegen The Spy Who Dumped Me-rol

4 augustus 2018 Uit Door Nieuw Nieuws Redactie

Mila Kunis was “voorlopig” over het aanmelden voor The Spy Who Dumped Me in het begin omdat ze net een baby had gehad, maar werd overgenomen door het script en regisseur Susanna Fogel.

De Bad Moms-actrice bracht in november 2016 haar tweede kind op de wereld met acteur Ashton Kutcher, zoon Dimitri, en geeft toe dat ze niet zeker was over haar nieuwe spionagefilm, omdat ze acht maanden later op verschillende Europese locaties zou moeten filmen. .

Ze genoot echter van het script en was overtuigd door haar gesprekken met regisseur Fogel.

“Ik was voorzichtig met het maken van de film, omdat het me van mijn familie weghaalde”, vertelde ze aan Britain’s OK! tijdschrift. “Susanna was respectvol voor het feit dat ik toen een baby had, ik had zoiets van:” Het maakt me echt nerveus. “En ze dacht:” We zullen proberen dit zo gemakkelijk mogelijk te maken van een overgang, ” en dat deed ze. Het was een geweldige ervaring voor mij. ”

Ze prees ook het ‘leuke’ script en gaf toe dat ze de kans had een “realistisch en ambitieus” personage te spelen dat ook “een slechte vrouw” is.

De actrice legde uit dat ze in het algemeen één film per jaar “op zijn best” doet omdat ze niet graag gescheiden wordt van haar familie in Los Angeles, waar ook de drie jaar oude dochter Wyatt deel van uitmaakt.

In The Spy Who Dumped Me speelt Mila Audrey, die met haar beste vriend Morgan, gespeeld door Kate McKinnon, door een team van huurmoordenaars wordt gejaagd door Europa, nadat blijkt dat haar ex-vriend een CIA-agent is.

Mila is trots dat de film twee normale vrouwen schittert en meer dan gewone spionagefilms is.

“Zoals, als mij of mijn beste vriend in een situatie in het echte leven zou worden gegooid, dan is dit hoe het zou aflopen. We hebben geen magische grot vol met magisch speelgoed”, legde ze uit.

The Spy Who Dumped Me, met ook Justin Theroux, Gillian Anderson en Outlander’s Sam Heughan, treft bioscopen vanaf 2 augustus (18).

Nieuws delen met je vrienden