Lady Gaga’s drugsdagen waren voorbij voordat ze beroemd werd

31 augustus 2018 0 Door Nieuw Nieuws Redactie

Lady Gaga heeft nooit met drugs gewerkt sinds ze beroemd werd, omdat ze het wilde feest uit haar systeem verdreef toen ze een eenzame tiener was.

De hitmeester van Born This Way houdt vol dat ze nooit verslaafd is geraakt en stopte met het oppeppen van pillen toen ze professioneel begon te zingen.

“Er was een buffet met opties (van drugs)”, vertelt ze de Los Angeles Times. “Het is erg eenzaam om een ​​performer te zijn.” Er is een zekere eenzaamheid die ik sowieso voel – dat ik de enige ben die doet wat ik doe. “Dus het voelt alsof niemand het begrijpt en de drang om te gebruiken is omdat je aan het zoeken bent voor een manier om de pijn te onderdrukken. ”

“Toen ik voor het eerst begon met optredens in het hele land, het doen van nachtclubs, was er overal spul, maar ik was al uitgefeest toen ik jonger was, dus nam ik niks”, vervolgt ze. “Ik kon het vermijden omdat ik gebruikte toen ik jong was.”

Gaga, die haar kennis van drugsgebruik gebruikte om aspirant-zangeres Ally te spelen in A Star is Born, tegenover regisseur en acteur Bradley Cooper’s aangespoelde zangeres, benadrukt dat de drugs haar gevoelens van onzekerheid en eenzaamheid tijdelijk tijdelijk hebben platgedrukt, en nu wanneer ze op een downer kijkt ze naar haar fans.

“Eerlijk gezegd denk ik dat ik me gelukkig voel als ik geluk zie bij mijn fans”, zegt ze. “Als ik ze zie of hoor dat de muziek die ik heb gemaakt hun leven op de een of andere manier heeft veranderd, dan voel ik me er goed bij.

“Uiteindelijk zou ik in een miljoen films kunnen zijn en een miljoen nummers kunnen uitbrengen en iedereen zou kunnen zeggen: ‘Ze was zo mooi’, maar dat is niet echt wat ik wil. Ik wil dat ze zeggen: ‘Ik zag die film en ik huilde tranen met tuiten en ik leerde iets over mezelf ‘. “

Nieuws delen met je vrienden