Kelly Clarkson

Kelly Clarkson had geen idee dat Christina Aguilera meewerkte aan Miss Independent

14 augustus 2018 Uit Door Nieuw Nieuws Redactie

Kelly Clarkson had oorspronkelijk geen idee dat Christina Aguilera een deel van haar hit Miss Independent had geschreven.

De voormalige American Idol-deelnemer had enorm commercieel succes met het deuntje dat op haar debuutstudio-album Thankful uit 2003 stond. Kelly deelt nu echter dat haar platenproducenten destijds besloten hadden haar in het ongewisse te laten over het feit dat mede-popster Christina een van de oorspronkelijke schrijvers was.

“Mijn label toonde het me toen nog niet, maar ik vermoed dat de producers en schrijvers het met haar begonnen, maar toen was het nog niet af, dus ik heb de rest geschreven en heb het afgemaakt zonder te weten dat ze eraan zat of ooit deel uitmaakte , “herinnerde ze zich tijdens een optreden op Watch What Happens Live met Andy Cohen op maandagavond (13Aug18). “Ik zweer bij God, ik heb mijn albumboekje gekregen en ik dacht ‘Oh mijn god, mijn eerste album’ en toen dacht ik: ‘Waarom staat Christina Aguilera erop?’ Dat is raar? ‘ En ik hou van haar, dus ik heb zoiets van, ‘Cool … maar wat?’ Het was een raar iets. ‘

Platenproducer Rhett Lawrence bood eerst een vroege versie van de melodie aan Christina aan met de bedoeling het op haar album uit 2002, Stripped, te gebruiken. Maar de Beautiful-hitmaker voltooide de brug niet en besloot uiteindelijk om het niet uit te voeren – met het nummer uiteindelijk in Kelly’s handen belandend.

Maar ondanks de ongewone situatie, ziet de sterkere zanger nu de grappige kant.

“Ze verdiende goed geld, dat was een behoorlijk groot nummer,” glimlachte de 36-jarige.

Nieuws delen met je vrienden