Harry Styles bewaakte hond.

Nieuws Online
2 Min Read
Harry Styles
Harry Styles

Harry Styles bewaakte ooit de hond van een vreemde buiten het restaurantHarry Styles bood ooit aan om de hond van een vreemdeling buiten een restaurant in de gaten te houden, zodat de man zijn bestelling kon ophalen. Rory Carroll, die werkt als sportcorrespondent voor persbureau Reuters, opende het incident over een recente Twitter-thread, waarin mensen hun “meest lastige of interessante interactie met beroemdheden” zouden delen.

Hij beschreef het incident dat plaatsvond in januari 2018 en schreef: “Ik was buiten een restaurant in Hollywood om mijn afhaalbestelling op te halen, maar kon niet naar binnen gaan omdat ik bij mijn puppy was.

“Harry Styles zag mijn hachelijke situatie, tikte me op de schouder en zei dat hij naar Oscar kon kijken terwijl ik naar binnen ging.”

Duidelijk nog steeds overweldigd door de vrijgevigheid van de Lights Up-ster, voegde hij eraan toe: “What a guy.”

De 25-jarige staat erom bekend dat het de tijd neemt om fans te begroeten, terwijl vakantieganger Lexi Larson onlangs tegen People vertelde dat de voormalige One Direction-ster en de Britse zanger Adele ongeveer 15 minuten met haar en een vriend doorbrachten na het tegenkomen van het paar op vakantie op het Caribische eiland Anguilla.