Ellie Goulding

Ellie Goulding bedankt fans voor goede wensen

augustus 11, 2018 Uit Door de Redactie van Nieuws Online

Popster Ellie Goulding heeft haar waardering uitgesproken voor de golf van felicitatieberichten die ze heeft ontvangen naar aanleiding van het nieuws over haar verloving.

The Love Me like You Do hitmaker kondigde haar plannen aan om kunsthandelaar Caspar Jopling te trouwen in een bericht in de krant in Tuesday’s (07Aug18) editie van Britain’s The Times, en op woensdag ging haar nieuwe verloofde naar Instagram om over de zanger te gutsen.

“Ik kan de rest van mijn leven doorbrengen met deze werkelijk buitengewone en mooie, mooie persoon”, schreef hij naast een openhartig moment van zijn aanstaande bruid. “Niemand heeft me ooit een gevoel van leven, kennis, geluk of liefde gegeven, hoop, passie, vertrouwen en meer liefde, er is niemand waar ik ooit vollediger mee ben geweest en er is niemand die ik ooit zal voelen meer compleet met.

“Ik kijk uit naar een leven lang samen de wereld verkennen, huilend van het lachen om domme grappen, praten in de vroege ochtenduren over kunst, muziek, de wereld en de toekomst.” Ik hou van je Elena (de voornaam van Goulding). ”

Duidelijk geraakt door de lieve eerbetuiging, zei de Britse muzikant: “I love you,” en volgde het op donderdag met haar eigen romantische Instagram-bericht.

Naast een zwart-witfoto van haarzelf terwijl ze een dikke kus op de wang van haar man legde, gaf Ellie toe dat ze opzettelijk vermeden heeft teveel over hun relatie op sociale media te vertellen, maar ze wilde haar dankbaarheid betuigen aan haar volgers voor het overspoelen van het paar met beste wensen.

“Ik heb de neiging om mijn leven tegenwoordig erg privé te houden en ik heb genoten van de tijd dat ik weg was van alle waanzin”, vertelde ze de fans. “Maar we hebben de afgelopen dagen zoveel mooie berichten van steun en liefde ontvangen, net als onze families, dat we je heel erg bedankt wilden hebben! We waarderen het meer dan je ooit zou kunnen weten.”

Vervolgens voegde ze een briefje toe dat rechtstreeks aan Caspar was gericht, en verklaarde: “Jij bent de meest fantastische persoon die ik ooit heb gekend, en ik kan niet wachten om je erg giechelende, in ontzag en geliefde vrouw te zijn”.

Het paar al 18 maanden verkering en Ellie verhuisde onlangs van Londen naar New York om bij Caspar te gaan wonen, de neef van kunsthandelaar Jay Jopling.

Het huwelijk zal de eerste zijn voor de 31-jarige zangeres, wiens beroemde ex-vriendjes onder meer McFly bassist Dougie Poynter, acteur Jeremy Irvine en DJ Skrillex zijn.