Jason Aldean

Dubbele verdriet voor Jason Aldean en zijn vrouw

7 augustus 2018 Uit Door Nieuw Nieuws Redactie

Jason Aldean en zijn vrouw Brittany verwerken de dood van hun geliefde hond en haar grootmoeder.

Het huisdier van het paar, Bentley, stierf op zaterdag (04Aug18), dezelfde dag als het overlijden van Bretagne’s 94-jaar oude Oma.

De Dirt Road Anthem-zanger nam Bentley over toen hij met zijn 30-jarige vrouw naar huis ging, die haar “dikke vriend” opnam toen ze 19 was.

Onder een Instagram-bericht met de tekst: “De hemel moet mooi zijn omdat het jou is”, voegde ze het bijschrift toe: “Afgelopen zaterdag heeft de hemel twee van de meest verbazingwekkende engelen gewonnen … Mijn oma en mijn hond, Bentley (mijnheer B) Dit is niet iets dat ik normaal gesproken zou delen op sociale media, maar ik weet dat velen van jullie de heer B. zijn gaan liefhebben, vooral omdat hij zo’n groot deel van mijn leven was en op zoveel van mijn foto’s.

“Hij was echt de beste hond, mijn eerstgeborene, mijn kleine stevige metgezel sinds ik 19 jaar oud was … er zal nooit een ander zijn zoals hij.”

Ze voegde eraan toe: “Waar hondenbakken en -bedden lagen, nu zijn er alleen herinneringen aan dat lieve kleine ‘toof’ en luide gesnurk.”

Bretagne had ook een paar speciale woorden voor haar overleden grootmoeder, en voegde eraan toe: “degenen die haar kenden, zeiden allemaal hetzelfde … ze was zo pittig, lief en grappig, zelfs bij man oh man was ze een favoriet in onze familie.”

In 2017 deelde Brittany Bentley’s diagnose van kanker, onthullend dat hij werd behandeld met chemotherapie.

Nieuws delen met je vrienden