Cher

Cher: ‘Mijn eerste poging tot Fernando van ABBA was vreselijk’

24 juli 2018 0 Door Nieuw Nieuws Redactie

Cher’s eerste keer dat ze de ABBA-hit Fernando zong, was “vreselijk” omdat ze niet besefte hoe gecompliceerd het liedje was.

De Believe-zanger raakte de opnamestudio om haar vertolking van de ABBA-hit uit 1980 te maken voordat ze haar rol in Mamma Mia filmde! Here We Go Again, maar ze nam ten onrechte aan dat de popliedjes van de Zweedse groep gemakkelijk te zingen waren en bij haar eerste poging “verschrikkelijk” waren.

“Ik heb me nooit gerealiseerd hoe ingewikkeld hun liedjes waren”, legde ze uit tijdens het Britse tv-programma Lorraine op donderdag (19 juli 18). “Ik dacht aan hen als popliedjes, weet je, Dancing Queen en Waterloo, maar als je ze gaat zingen, zijn ze gecompliceerd en om het te zingen moet je echt een soort toewijding hebben.

“De eerste keer dat ik het deed was verschrikkelijk! Ik wist dat het vreselijk was omdat mijn assistent toen ik zei:” Hoe was het? ” Ze ging, ‘Nou …’ Ik zei: ‘Ik moet duidelijk terug in de studio!’ En toen ging ik terug en accepteerde het. ”

De pop-superster heeft zich aangesloten bij de cast van het muzikale vervolg, waarin ABBA-hits voorkomen, zoals Ruby Sheridan, de moeder van Meryl Streep’s Donna, en Cher gaf toe dat ze nerveus was als een van de nieuwkomers onder de terugkerende cast die Amanda Seyfried, Colin Firth, omvat en Pierce Brosnan.

“Ik was heel bang om te gaan omdat je aansloot bij mensen die al samen waren. Ze zitten al in staal, ik kwam laat, ik was de laatste, ik was nerveus,” gaf ze toe. “Ik ben altijd een beetje nerveus, ik ben geboren om dit te doen, maar ook, soms zijn mensen die zijn geboren om dit te doen erg – niet timide, omdat ik niet timide ben – maar verlegen mensen.”

De 72-jarige eerder aangekondigd dat ze een album van ABBA zou uitbrengen, dekt haar rol in de musical. Ze heeft ook haar zinnen gezet op het stappen achter de camera om haar eigen functie te schrijven en te regisseren.

“Ik denk dat ik het goed zou doen, ik denk dat ik het leuk zou vinden en ik denk dat ik er goed in zou kunnen zijn,” vertelde ze Lorraine.

Nieuws delen met je vrienden