Charlie Puth

Charlie Puth: ‘Ik klets maar wat’

26 augustus 2018 0 Door Nieuw Nieuws Redactie

Charlie Puth gelooft nooit de complimenten van zijn muziek als hij denkt dat het niks is.

De zanger bracht eerder dit jaar zijn tweede album uit, Voicenotes, waarbij het album de nummer vier werd in zowel Amerika als Groot-Brittannië.

Terwijl critici en fans de tracklist prezen, heeft Charlie toegegeven dat hij het moeilijk vindt om de goede recensies te geloven.

“Ik denk dat ik niks presteer, echt waar,” zuchtte hij tegen Flaunt magazine. “Wanneer mensen tegen me zeggen dat ze van mijn muziek houden, en dat het het beste is wat ze ooit hebben gehoord en ze zijn er zo verliefd op, begrijp ik het niet omdat ik elk probleem, elk probleem met elk muziekstuk vind die ik heb samengesteld. Dus ik leerde gewoon glimlachen en zeggen: ‘Heel erg bedankt.’ Maar ik begrijp het echt niet, ik ben op die manier een beetje een gekwelde ziel, niets wat ik doe zal ooit goed genoeg voor me zijn. ‘

Hij voegde eraan toe dat hij er altijd in slaagt een reden te vinden om ergens “overrompeld” te worden. Het schrijven van nieuwe muziek is echter een manier waarop Charlie afleidt van negatieve gedachten.

“Ik kan het beeld van mezelf creëren dat ik wil zijn in mijn muziek”, de 26-jarige gedeeld. “Als ik echt in een slecht humeur ben, kan ik een gelukkig liedje maken. Als ik het uitvoer, zal het me in de war brengen. Het draait allemaal om het schrijven van platen en ze op een bepaalde manier laten klinken. Ik wil voelen.”

Nieuws delen met je vrienden