ariana grande Pete Davidson

Ariana Grande: ‘Ik leef mijn leven’ vertelde in de ontbijt show Good Morning America

23 augustus 2018 0 Door Nieuw Nieuws Redactie

Ariana Grande vocht tegen tranen van vreugde toen ze zich vertelde over haar verloofde Pete Davidson tijdens een optreden van een Amerikaanse tv-show op woensdag (22 augustus 18).

The God is a Woman hitmaker en de Saturday Night Live-acteur verloofde zich in juni (18) en ze legde uit dat ze ‘blij’ en ‘dankbaar’ is om Pete in haar leven te hebben.

“(Ik ben) leef (mijn) beste leven,” vertelde ze het ontbijt show Good Morning America. “(Ik ben) dankbaar, gelukkig.”

De onlangs onthulde 25-jarige wist dat ze zou trouwen met Pete vanaf het moment dat ze elkaar in 2016 ontmoetten en in haar nieuwe interview stond ze erop dat ze onmiddellijk het gevoel had dat hij haar soulmate was.

“(Het is) zo cheesy, mensen zijn altijd als, ‘Als je het weet, weet je’, en je zegt ‘Oh ja, wat dan ook OK’, (maar) je voelt het gewoon,” voegde ze eraan toe. “Hij tikt gewoon elke doos en het wordt elke dag beter en ik ben hem heel dankbaar, het leven is mooi.”

Ariana en Pete dateerden nog maar een paar weken voordat hij de vraag opendeed, maar ze beweert dat ze hun tijd zullen nemen met de huwelijksplanning, en ze ontslaan rapporten die suggereren dat het paar de knoop al heeft verbonden.

“Mijn vrienden en ik, mijn moeder (Joan), en iedereen heeft gebrainstormd en ideeën en dingen gedeeld. Het is echt leuk,” zei ze, voordat ze onthullen dat de bruiloft waarschijnlijk volgend jaar zal plaatsvinden.

“Ik werk zo veel,” vervolgde ze, terwijl ze emotioneel begon te worden. “Ik heb nooit zoveel tijd of energie besteed aan het plannen van iets persoonlijks dat mijn ziel zo veel voedt, en mijn hart. Ik ga huilen, ik ben gewoon zo opgewonden. Het is ziek, het is echt leuk. Het is niet snel, binnenkort Het wordt volgend jaar zo. ‘

Nieuws delen met je vrienden