Ariana Grande

Ariana Grande: ik ben een pizza, ik ben een freakin ‘gehaktbal ..

augustus 21, 2018 Uit Door de Redactie van Nieuws Online

Ariana Grande zal de naam van haar grootvader behouden als ze trouwt met verloofde Pete Davidson, maar tegen die tijd hoopt ze alleen maar Ariana te zijn.

Tijdens een gesprek met Ebro Darden van Apple Music Beats 1, opende de popster zich over het leven na het huwelijk, onthullend dat ze binnen vijf jaar mevrouw Davidson zal zijn.

Ze weet nog steeds niet of ze haar naam professioneel zal veranderen in Ariana Grande-Davidson, maar ze wil de Italiaanse naam van haar familie behouden – ook al vindt ze het nog steeds een beetje belachelijk.

“Ik heb het gevoel dat ik uiteindelijk gewoon Ariana zou zijn, is dat niet ziek?” de No Tears Left to Cry zanger zei. “Ik heb het gevoel dat het een signaal is.

“(Maar) ik moet Grande houden vanwege mijn grootvader”, voegde ze eraan toe. “Ik denk aan hem met alles wat ik erin doe en hij was zo trots op onze naam, dat ik hem moest houden …

“Mijn volledige naam is Ariana Grande-Butera … ik ben een pizza, ik ben een freakin ‘gehaktbal … ik ben parmesan.”

Ariana opende ook over hoe het gezinsleven met komiek Pete eruit zal zien, eraan toevoegend dat ze graag drie kinderen zou willen hebben, maar ze beweert dat ze tijd heeft om dat allemaal uit te zoeken.

“Ik moet een heleboel beslissingen nemen, maar ik heb ook een album om te laten vallen en een tournee om te eindigen voordat ik een van deze beslissingen neem.”

Ariana en Pete raakten in juni verloofd met een wervelende romance, maar beide gaven onlangs toe dat ze wisten dat ze samen zouden eindigen als ze elkaar twee jaar geleden voor het eerst ontmoetten op de reeks sketch-komedieshow Saturday Night Live.